top of page
 • Hur fungerar Helplie?
  Helplie är en plattform som är utformad för att göra din vardag enklare och mer förmånlig. Här är en översikt över hur Helplie fungerar: Registrering och Medlemskap: När du tar del av våra erbjudande blir du automatiskt medlem hos oss vilket självklart är helt gratis! Utforska Tjänster och Erbjudanden: När du är medlem kan du utforska vårt breda utbud av tjänster och erbjudanden. Vi täcker allt från mobilabonnemang och försäkringar till elavtal och prenumerationer. Anpassa Dina Val: Våra tjänster är skräddarsydda för att passa dina unika behov. Du kan jämföra alternativ, läsa recensioner och hitta de lösningar som bäst matchar dina krav. Få Vägledning: Våra erfarna rådgivare står till ditt förfogande för att svara på dina frågor och erbjuda vägledning. Oavsett om du behöver teknisk support, råd om ditt abonnemang eller andra frågor, finns vi här för dig. Genomför Dina Val: När du har gjort ditt val skickas du till företaget som har erbjudandets webbplats. Vi strävar efter att göra processen så smidig och bekväm som möjligt. Inga Medlemsavgifter: Det bästa av allt är att det är helt gratis att använda Helplie. Vi tjänar pengar genom samarbeten med företag, vilket gör att vi kan erbjuda våra tjänster utan kostnad för dig. Fortsatt Stöd: Vi fortsätter att vara en resurs för dig även efter att du har gjort dina val. Om du har fler frågor, ändrar dig eller behöver ytterligare vägledning är vi här för att hjälpa. Det är i grund och botten så Helplie fungerar. Vi är här för att förenkla och berika din vardag genom förmånliga erbjudanden och kvalificerad vägledning.
 • Hur mycket kostar det att vara medlem i Helplie?
  Det är helt gratis att bli medlem i Helplie. Vi strävar efter att göra våra tjänster tillgängliga för alla, oavsett bakgrund eller ekonomiska förhållanden. Att ansluta sig till Helplie är ett steg mot att få tillgång till förmånliga erbjudanden och vägledning som kan göra din vardag enklare och mer givande.
 • Men hur tjänar ni då pengar?
  Det är en utmärkt fråga! Vi förstår att det kan verka konstigt att erbjuda våra tjänster helt gratis. Vår affärsmodell bygger på samarbeten med olika företag. Genom att samarbeta med partners kan vi erbjuda våra medlemmar förmånliga erbjudanden och tjänster. Vi lägger ingen kostnad på våra medlemmar och istället genererar vi intäkter genom att hjälpa företag nå ut till en engagerad och informerad publik. På så sätt kan vi fortsätta erbjuda våra medlemmar högkvalitativa tjänster utan några medlemsavgifter eller dolda kostnader.
 • Arbetar ni för min leverantör?
  Nej, vi arbetar inte specifikt för någon leverantör. Vår affärsmodell är inriktad på att främja kundtillfredsställelse både när det gäller pris och funktion. Vårt primära mål är att vara en oberoende resurs som hjälper våra medlemmar att göra de mest optimala valen utifrån deras individuella behov och önskemål. Vår filosofi bygger på medlemmarnas välbefinnande. Genom att prioritera medlemmarnas intressen kan vi säkerställa hög kundnöjdhet, vilket i sin tur ger oss möjlighet att förhandla fram mer förmånliga avtal. Vi tror på att ett nöjt medlemskap skapar en vinn-vinn-situation för alla parter. För att alltid erbjuda de bästa möjligheterna undersöker vi aktivt olika varumärken och leverantörer inom de branscher som är relevanta för vår medlemsbas. För att säkerställa konkurrenskraftiga erbjudanden tar vi även fram våra egna varumärken. Genom detta strategiska tillvägagångssätt kan vi garantera att våra medlemmar alltid har tillgång till attraktiva och förmånliga alternativ som passar deras behov och önskemål på bästa sätt.
 • Kan ni garantera att jag får ett lägre pris?
  Vi värdesätter varje enskild medlem och ser hela vår medlemsbas som en samordnad kundgrupp. Genom denna syn på samverkan, har vi möjlighet att förhandla fram de mest fördelaktiga avtalen. För att garantera vår medlemsbas den bästa möjliga upplevelsen, har vi infört en prisgaranti på alla avtal som vi rekommenderar
 • Kommer jag att få reklam om jag blir medlem?
  Absolut inte! På Helplie har vi en policy som säkerställer att all känslig medlemsdata hanteras intern och med största försiktighet. Vi förstår vikten av integritet och skydd av personuppgifter, och därför garanterar vi att vi endast kommer att presentera erbjudanden på de tjänster som våra medlemmar har specifikt efterfrågat hjälp med. Vi strävar alltid efter att leverera en säker, pålitlig och personlig upplevelse för våra medlemmar.
 • Vad är Helplie Bloggen?
  Helplie Bloggen är en plattform där vi delar relevanta nyheter om företaget men även även framgångshistorier från våra medlemmar. www.helplieblogg.se

Vanliga frågor och svar om din router.

bottom of page